HUSET


Ejendommen er unik og kan ikke sammenlignes med andet. En nøje beskrivelse af alle detaljer bliver for omfattende. Beboelseshuset er 202m2 + loftværelser. Huset er oprindeligt et gammelt torp som er til, om og udbygget efter alle kunstens regler. Let skrånende grund giver forskellige niveauer.

Det hele harmonerer og er spændende at opholde sig i. Herudover er der isolerede udhusbygninger velegnet til mange formål. Der er afløb, vand, el m.m., som gør det enkelt at ændre til andre formål.

Dobbeltgarage er her også.

Her er mindst 5 soveværelser, lækkert køkken, grovkøkken, To badeværelser, et med sauna. Ovenlysvinduer, Brændekomfur og brændeovne, rå originale bjælkevægge, glasterrasse/vinterhave, gode plankegulve og klinkegulve med varme i med mere. Genuitet helt igennem.

Den originale skorsten, byget af natursten, er bevaret og fremhævet. Fin gammel original Smålandsspis/stor pejs.

Vand / varme
Vand, godt vand fra 60m dybborret brønd og derudover en gravet brønd. Masser af vandkapacitet, der ikke koster noget. To afløbstanke som giver stor kapacitet. Centralvarme med højkapacitetsbrændefyr og oliefyr som enkelt kan udvides med en elpatron.